Sara Jovanović: Trudim se da podjednako dobro i pevam i izgledam

Sara Jovanović: Trudim se da podjednako dobro i pevam i izgledam

Autor: | 19/01/2013

0


Najharizmatičnija takmičarka "Prvog glasa Srbije" Sara Jovanović došla je do superfinala. Iako neki tvrde da je lepota Sarin najveći adut, ona kaže da je uspela zahvaljujući glasu i scenskom nastupu kao i da se ne kaje što se rasplakala na sceni.
- Da ne pevam dobro, ne bih bila ovde. Svi koji smo se plasirali u top 36 odlični smo pevači. Osim glasa, veoma je važno da osoba bude autentična, a ja se uvek trudim da na sceni podjednako dobro zvučim i izgledam - kaže za "Blic" Sara Jovanović.
Takmičarka koja je oduševila publiku i žiri vatrenim izvođenjem Rijanine pesme "S&M" kaže da pevanje i ples nije lako spojiti.
- Volim komplikovane koreografije, ali to znači da sam često u pokretu, ležim, sedim i skačem, a u nekim položajima nije lako održati glas. Znam da tokom poslednje dve nedelje publika nije bila zadovoljna kako pevam. Ne bih da zvuči kao da se pravdam, ali bolesna sam - napominje Sara.
Finalistkinja kaže da nema nikakvu specijalnu strategiju za poslednji nastup.
- Publika i žiri su nas sigurno već dobro upoznali, tako da smo sve karte pokazale. Ne želim da razmišljam o tome kolike su mi šanse za pobedu jer mi je cilj kao i uvek da se dobro zabavim. Drago mi je što ću za sam kraj biti u društvu Nevene i Mirne, jer su vredne, posvećene, talentovane i imaju odlične glasovne sposobnosti - kaže Sara.
Takmičenje u "Prvom glasu Srbije" Sara Jovanović će pamtiti po prijateljstvima koja je sklopila, ali i po izazovima sa kojima se susrela. Jedan od takvih trenutaka dogodio se kada je zaboravila deo teksta, pevajući hit "Da te volim" Aleksandre Kovač.
- Iako sam od Aleksandre Radović dobila kritiku što sam se rasplakala, ne kajem se. Ja sam iskrena i maksimalno otvorena osoba i nije mi žao što sam sa publikom podelila i tu emociju - kaže pevačica, čiji je zaštitni znak crveni karmin.
Pobednica "Prvog glasa" dobiće nagradu vrednu 100.000 evra u koju je uključeno snimanje i promocija albuma. Na osnovu SMS glasova biće odlučeno koja pevačica ispada, a preostale dve će po poslednji put pevati pred žirijem koji će proglasiti pobednicu. Superfinale je na programu Prve u nedelju od 21 čas.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još