Nevena Miličević: Kratki predah u Beogradu

Nevena Miličević: Kratki predah u Beogradu

Autor: | 21/01/2013

0


Nevena Miličević, model modne agencije "Forma Viva", već dugi niz godina gradi uspešnu karijeru u Americi i kao uspešan i ostvaren model sa dugogodišnjim iskustvom može se pohvaliti bogatom modnom biografijom. Lepa Beograđanka ovih dana posetila je Beograd kako bi prisustvovala velikom kastingu svoje Matične kuće i zajedno sa direktorkom Forma Vive Marijom Savic Simic 27. januara u hotelu Moskva u 13 h odabrala nova lica koja će osvojiti svet.
"Retko kada sam u Beogradu, pa ću ovu priliku iskoristiti da se vidim sa prijateljima i naravno priustvujem kastingu svoje matične kuće. Odmah potom se vraćam za Ameriku gde ću nastaviti sa poslovima", rekla je Nevena koja je ostvarila zapažene uloge u brojnim američkim ostvarenjima i muzičkim spotovima poput filma "Baby on board" u kome je imala ulogu Victoria's secret anđela kao i video spota Cypress Hill-a.
Nevenino lice krasilo je južnoameričko izdanje Cosmopolitena, dok je posebno bila zapažena u Brazilu zbog brojnih editorijala i reklama koje je ova lepa crnka radila na tom modnom tržištu.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti