Mel Gibson mogao bi biti otac sinova Džodi Foster

Mel Gibson mogao bi biti otac sinova Džodi Foster

Autor: | 21/01/2013

0


Na osnovu fotografija koje su nastale na dodeli "Zlatnih globusa" kada je Mel Gibson došao kako bi podržao svoju prijateljicu Džodi Foster, koja je primila nagradu za životno delo i sve vreme sedeo sa njenim sinovima, mnogi su zaključili da bi upravo on mogao biti biološki otac njenih dečaka.
Džodi Foster nedavno je izjavila da će svojoj deci otkriti identitet njihovog oca tek kada napune 21. godinu, zbog čega su ponovo počela nagađanja o tome ko bi mogao biti otac njenih sinova Čarlsa i Kita.
Kako je Mel Gibson čitavo veče na dodeli "Zlatnih globusa" proveo za Džodinim stolom zajedno sa njenim sinovima, mediji su na osnovu fotografija napravili poređenje australijskog glumca i dečaka i došli do zaključka da između njih postoji velika sličnost.
Međutim, ni Gibson ni Fosterova, koji su prijatelji još od 1994. kada su se upoznali na snimanju filma "Maverick", nisu želeli da se oglašavaju na ovu temu.
Osim Gibsona, kao potencijalni otac sinova poznate glumice navodi se i pokojni reditelj Rendi Stoun koji je bio njen najbolji prijatelj sve do svoje smrti. On je jedini znao ko je otac Džodine dece, no ni vlastitoj majci nije htio otkriti tajnu koju mu je prijateljica poverila.

Izvor: Blic

Foto: AFP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin