Monika Kruz obelodanila da je trudna

Monika Kruz obelodanila da je trudna

Autor: | 22/01/2013

0


Tridesetpetogodišnja španska igračica i glumica Monika Kruz, poznata kao mlađa sestra holivudske zvezde Penelope, obelodanila je javnosti da je u drugom stanju. Iskrenošću je iznenadila javnost kada je priznala da je izabrala da otac njenog prvog deteta bude anonimni donor iz banke sperme. Naime, ona je bila zabrinuta da nikada neće naći čoveka sa kojim će zasnovati porodicu, pa se odlučila za veštačku oplodnju.
Model za donji veš "Agent Provocateur" na internet-blogu, koji vodi za jedan španski časopis, objasnila je da je želela da čeka čoveka svog života, ali se ujedno plašila vremena koje bi u međuvremenu prošlo.
- Biću majka, uspela sam da ostvarim san o kome sam celog života maštala. Istina, želela sam da čekam „gospodina pravog“, ali sam se uplašila da ću, i ako ga budem našla, tada biti prestara za ulogu roditelja. Na ovaj način javnosti saopštavam da sam izabrala anonimnog donora za veštačku oplodnju i želim da objasnim zbog čega sam to uradila. Pre svega, želela sam da izbegnem da neko od potencijalnih kandidata za oca mog deteta javno govori o tome - napisala je ona i dodala da će se izolovati do kraja trudnoće.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti