Selena Gomez: Progovorila o raskidu sa Džastinom Biberom

Selena Gomez: Progovorila o raskidu sa Džastinom Biberom

Autor: | 23/01/2013

0


Selena Gomez nedavno je raskinula sa tinejdžerskom zvezdom Džastinom Biberom, a svaki put kada bi se nakon toga pojavila u javnosti, sve su oči bile uprte u nju, jer je medije interesovalo da li pati, da li se viđa sa nekim novim i planira li pomirenje sa mladim pevačem.
Tokom nastupa za UNICEF pre nekoliko dana, 20-godišnja pevačica i glumica otkrila je kako se zapravo oseća.
- Prošla sam kroz mnogo toga u poslednjih nekoliko meseci. Bilo je u čudno i tužno i kul - rekla je publici pre nego što je zapevala pesmu Džastina Timberlejka "Cry Me a River", o bivšim ljubavima.
- Ova pesma me veoma dotiče.
Iako Selena nije spomenula ime bivšeg dečka, izvori tvrde da je izgledala veoma ljutito dok je pevala ovu pesmu, koju je izveo i Džastin Biber nekoliko nedelja ranije na svom koncertu.
Selena je pre koncerta pričala o svom prijateljstvu sa pevačicom Tejlor Svift.
- Ona je jedna od najpozitivnijih osoba, sa najčistijim srcem, koje sam ikada upoznala. Veoma me inspiriše - rekla je ona o svojoj prijateljici, koja je i sama nedavno raskinula sa zvezdom boj-benda One Direction, Harijem Stajlsom.
- Upoznale smo se kada je ona imala 18 godina i bilo mi je neverovatno da upoznam nekog ko je toliko poznat, a opet tako skroman. Sigurna sam da je ona doprinela tome da i ja ostanem takva.
Kada su je upitali da prokomentariše raskid, rekla je kratko:
- Sve se dešava iz nekog razloga. Zato uživajte u svakom trenutku!

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin