Saška Janković: Sve je ispalo kako treba

Saška Janković: Sve je ispalo kako treba

Autor: | 24/01/2013

0


U "Prvom glasu Srbije", kao šesti finalista ispala je Saška Janković (24). Kako je žiri već jednom pre toga oborio pravila igre i pustio dve kandidatkinje, to se nije moglo ponovo dogoditi. Ali, desilo se da se o njenom ispadanju i te kako pričalo, da je žiri negodovao zbog pravila i glasača, a ni publika nije ostala ravnodušna na ovu crvenokosu Smederevku.
U superfinalu je predsednik žirija Vlado Georgiev pomenuo da žali što na sceni nisu Saška i Zoran Stanić.
- Hvala mu što je to rekao, jer je to dokaz da smo se dobro pokazali. Nažalost, samo troje je moglo da učestvuje u superfinalu. Ali, i ovako se sve lepo odvilo, jer su i Sara i Mirna i Nevena fenomenalne. Nijanse su odlučile, a mislim da je Mirna to stvarno zaslužila, jer je vredna i pokazala je da može da izvodi različite žanrove - drugarski je prokomentarisala Saška.

Svi finalisti su isticali da je Mirna najbolja među vama?
- Lično nisam nikada pričala da imam favorita, ali Mirna mi je bila najbolji prijatelj u kući. Moram da kažem da je i Nevena vanserijski pevač i mnogo dobra devojka.

Kraj vašeg takmičenja je bio kada ste izgubili duel od Mirne?

- Drago mi je što sam ispala baš kada je ona bila na "rivalskoj rupi". Nema ništa lepše, sve je ispalo kako treba.

Posle ispadanja ste se još jednom pojavili u "Prvom glasu", ali kao kantautor. Od kada to radite?
- Muzikom se bavim od kada sam upisala Muzičku akademiju, ali sam je zapostavila zbog karijere koju želim. Planiram da završim školu, jer mislim da je upravo to moj put.

Da li vam je želja da komponujete za druge, ili da nastupate?
- Volela bih i da drugi pevaju moje pesme, ali i da nastupam. Koliko volim taj studijski rad, volim i nastup. Žao mi je što u "Prvom glasu" nisam došla do faze kada se izvode po dve pesme s koreografijom, da eventualno pokažem i igračko umeće. Ali, biće prilika s mojim pesmama i nadam se da će TV Prva nama sve to obezbediti.

izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti