Aleksandra Radović: Moje kritike su dobronamerne

Aleksandra Radović: Moje kritike su dobronamerne

Autor: | 24/01/2013

0


Posle završetka takmičenja "Prvi glas Srbije", sabiraju se utisci, pa je i članica žirija, Aleksandra Radović, rekla šta misli o kritikama na njen račun kako je previše stroga.
- Ljudi nisu navikli da neko komentartiše na način na koji ja komentarišem. Ja sam, pre svega, pedagog, to mi je profesija osnovna i bavim se radom sa decom i sa mladima. Na kraju krajeva uvek mislim da je bolje da čuju onu najdobronamerniju moguću kritiku nego da ih stalno neko tapše po ramenu i viče 'Super si, super si' - rekla je Aleksandra u "Ekskluzvu".
Njoj su mnogi zamerili što je nekad bila previše oštra u "Prvom glasu Srbije", dok su učesnici ovog šoua uglavnom bili zahvalni svim članovim žirija koji su ih svojim komentarima podsticali da se trude više. Međutim jedan Aleksandrin komentar je privukao dosta pažnje i loših kritika a bio je upućen Borisu Petroviću. Radovićeva ga je pitala da li je razmišljao da stane na rupu umesto Mirne i Saške, koje su bile u duelu. To joj je Boris verovatno oprostio, jer je prihvatio ponudu da svoje pevanje usavrši u njenoj školi.

Autor: Life Content
Izvor: Puls

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti