Dragana Mićalović: Novi izazovi u Americi

Dragana Mićalović: Novi izazovi u Americi

Autor: | 25/01/2013

0


Mlada glumica Dragana Mićalović, koja trenutno igra u popularnoj televizijskoj seriji „Zvezdara“, sprema se za novi glumački izazov. Naime, uskoro je očekuje početak snimanja horor filma „Drugi povratak Isusa Hrista“ u kome tumači glavnu ulogu, a koje će se tokom leta prikazivati na festivalima u Sjedinjenim Američkim Državama. Veoma se raduje što će imati priliku da svoj talenat pokaže i inostranim filmskim radnicima.
- Snimanje bi trebalo da počne već u januaru zbog čega sam jako uzbuđena. U poslednje vreme imam mnogo posla, što me raduje. Nažalost, prošle godine nisam uspela da upišem Fakultet dramskih umetnosti, ali me mnoge kolege nagovaraju da ponovo pokušam. Još nisam odlučila da li ću ih poslušati. Verovatno ću na prijemni otići sama i nikome se neću javiti, pa kako bude - iskrena je Dragana kojoj podrška najmilijih u svemu mnogo znači.
- U svemu imam veliku podršku porodice, a naročito sestre Slobode. Nisam sujetna, pa volim kada me tata i sestra kritikuju - zaključuje lepa dvadesetogodišnjakinja.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti