Danijela Dimitrovska Amidžić: Život na visokim potpeticama

Danijela Dimitrovska Amidžić: Život na visokim potpeticama

Autor: | 25/01/2013

0


Naša proslavljena manekenka, sada i suvlasnica modne agencije “Models Inc” - Danijela Dimitrovska Amidžić, nedavno je u jednoj TV emisiji iznela svoje stavove o oblačenju drugih. A sada, Danijela priča o svom stilu i tome šta ona voli od garderobe.
- Oblačim se veoma svedeno, i uglavnom klasično. Volim ponekad da ubacim i neku drečavu, ali moje boje su siva, crna i bela. Manekenke profesija uvuče i obuče u razne boje, i onda neke od nas vole da su privatno u nekim standardnim koloritima. Ali, s vremena na vreme volim da na sebi nešto crveno kombinujem sa džinsom, možda to bude i samo šal ili ešarpa.

Kakvu obuću volite?
- Visoke potpetice! Ne nosim ih često privatno, ali stvarno ih volim, imam veliku kolekciju kod kuće. Pored cipela volim i torbe, kod kojih mi je kvalitet na prvom mestu. Uglavnom nosim “šanel” i “mark džejkobs” tašne.

A nosite li bunde, krzna?

- Nisam preveliki ljubitelj krzna, ali treba uvek da se ima neki komad.

Nakit, satovi?
- Volim da imam dobar sat na ruci, od nakita samo prstenje, ponekad minđuše ili ogrlicu. Ne volim puno da se kinđurim, protiv toga sam. Privatno ne volim ni da se šminkam. Kad izlazim jedino naglasim oči, a obraze istaknem sa malo više rumenila. Koristim i sjaj za usne.

izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti