Nikola Martać: Proslava rođendana sa suprugom Danijelom i prijateljima

Nikola Martać: Proslava rođendana sa suprugom Danijelom i prijateljima

Autor: | 25/01/2013

0


Vlasnik jednog internet portala i bivši fudbaler Nikola Martać proslavio je trideset drugi rođendan. Suprug pop pevačice Danijele Karić-Martać prvo je sa svojom porodicom obeležio rođendan u beogradskom domu, a zatim je sa suprugom, prijateljima i kumovima organizovao rođendansko slavlje u jednoj beogradskoj kafani. U poznatoj kafani bili su najbliži prijatelji bračnog para, njihov kum, fudbaler Nenad Kovačević sa suprugom Ivanom, kao i fudbaler Zoran Tošić sa suprugom Dijanom.
- Prelepo smo se proveli u kafani sa mojim najboljim drugovima i kumovima. To je bila "proverena ekipa” i provod je bio zagarantovan. Danijelina i moja deca, četvorogodišnji sin Filip i dve godine mlađa kćerka Monika, tog dana su rano ustali i probudili me pevajući mi „Divan dan”. Poljubili su me i rekli da me vole najviše na svetu. Rekli su mi da će mi kupiti mnogo poklona i da će moj rođendan da proslave i sa drugarima u vrtiću. Posle su mi doneli čestitku i crteže iz vrtića. Od supruge sam dobio čestitku i maštovitu tortu koju sam video tek uveče - za magazin „Hello!“ kaže Nikola.
Njegova plavokosa supruga Danijela dodaje:
- Dok nije video tortu mislio je da sam možda zaboravila na obeležavanje njegovog rođendana, ali naravno da nisam. Sve je bilo prelepo, onako kako sam zamislila, i on je bio vrlo zadovoljan i srećan.

Tekst: Nadežda Jokić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin