Sara Jovanović: Roditelji su mi najveća podrška

Sara Jovanović: Roditelji su mi najveća podrška

Autor: | 26/01/2013

0


Njeni nastupi u "Prvom glasu Srbije" će ostati upamćeni. Pevanje, koreografija i seksepil su njena tri aduta. Nekoliko dana nakon superfinala najpopularnijeg takmičenja Saru Jovanović novinari su zatekli na ručku i poput pravih profesionalaca rado je odgovarala na sva njihova pitanja. Ona je otkrila kako provodi dane, šta su joj rekle Mirna i Nevena posle svega i natpisima koji su se pojavljivali ovih dana u novinama. A iako je tokom takmičenja napominjala da je sa dečkom Nikolom dve godine u vezi, njega više ne spominje, već kaže da su joj čestitali roditelji i prijatelji.
- Veoma sam umorna. Evo prošla su tri dana i još nisam uspela da se odmorim - otkriva Sara na početku.

Kako provodite ove dane van karantina? Kako vam je protekao prvi dan kod kuće?
- Zapravo, prvi dan sam prespavala. Probudila sam se tek uveče. Naravno videla sam se prvo sa mojima da sumiramo utiske, a onda i sa prijateljima. Za nas se još nije sve završilo. Svakog dana imam gomilu obaveza. Slikanje, snimanje, intevjui su moja svakodnevica otkako sam izašla iz karantina. Imam i slobodnog vremena više, ali se tada trudim da se vidim sa prijateljima.

Ko vas je dočekao, a ko vam je čestitao na odličnom plasamanu?

- Moji roditelji. Bili su oduševljeni mojim plasmanom, ali i time što sam najzad kod kuće i što smo opet svo troje na okupu. Moji prijatelji i rođaci takođe su me podržali.

Da li ste pričali sa Mirnom i Nevenom posle svega?
- Od nedelje uveče nas tri se viđamo svakog dana. Pričale smo o svemu i konstatovale smo da je sve proteklo kako treba. Niko nije ljut ili ne mislimo da nam je učinjena nepravda. Nas tri zapravo se ponašamo kao da se ništa nije dogodilo. I ovako smo provodile puno vremena zajedno na radionicama i u kući tako da super finale kao da nam se nije ni dogodilo. Sigurna sam da ćemo nastaviti da se družimo.

Da li ste dobili neku ponudu otkako ste napolju?
- Ništa još od ozbiljnih ponuda. Tek kada vreme prođe ćemo videti kuda će me sve odvesti. Znam samo da bih volela da radim sa kompozitorkom Aleksandrom Milutinović, a od pevača sa Marijom Šerifović.

Rekli ste da bi voleli da snimite pesmu sa Vladom Georgievim i da ga "razmrdate"?

- Novinari su tu rečenicu izvukli iz konteksta. Pitali su me da li bih volela da sarađujem sa njim i ja sam rekla da mislm da on ima skriveni talenat u plesu, a ne da ga ja 'razmrdam'. Sviđa mi se njegova boja glasa i volela bih da radim i sa njim.

Da li su počele pripreme za Beosong?
- Nismo još imale vremena da radimo na tome. Još se sa sigurnošću ne zna šta će se desiti sa odlaskom na to takmičenje.

Autor: Life Content
Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još