Mirna Radulović: Krah dvogodišnje romanse

Mirna Radulović: Krah dvogodišnje romanse

Autor: | 26/01/2013

0


Pobednica "Prvog glasa Srbije" je uoči finala čula da je dečko vara, i sa njim je raskinula u telefonskom razgovoru neposredno nakon završetka finalne večeri.
Mirni Radulović nije bilo mnogo do veselja zbog pobede u "Prvom glasu Srbije", jer je uoči superfinala čula glasine da je dečko sa kojim je bila dve godine u vezi, vara, i sa njim je definitivno raskinula odmah nakon proglašenja pobednika!
Iako se očekivalo da će njen dečko biti prisutan na finalnoj večeri, kada joj je podrška bila najvažnija, on se nije pojavio, a sada je otkriveno i zašto. Naime, Mirna je nekoliko dana pre finala čula tračeve o njegovoj navodnoj prevari, međutim, prema rečima njenih prijatelja, ipak je očekivala da će se on pojaviti u Beogradu i pružiti joj podršku.
Subotičanin, čiji je nadimak Lule, nije došao u studio, a Radulovićeva je dvogodišnju romansu okončala u burnom telefonskom razgovoru, nekoliko minuta nakon što je pobedila u “Prvom glasu Srbije”.
- Urlala je na njega iz sveg glasa i ne postoji epitet koji mu nije prišila. I ranije je bilo trzavica, do Mirne su stizale neproverene glasine o prevarama, ali ovo je definitivno kraj - tvrdi drugarica mlade pevačice.
Ove informacije je indirektno i Mirna potvrdila, koja je kratko izjavila:
- Istina je da nemam dečka, ali ne želim da pričam o svom emotivnom životu! Sada sam fokusirana isključivo na posao.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još