Sandra Čerin: Zadovoljna trudnica!

Sandra Čerin: Zadovoljna trudnica!

Autor: | 27/01/2013

0


Prepoznatljivo lice televizije „Pink“ Sandra Čerin poslednjih meseci proživljava najsrećnije trenutke u svom životu. Šarmantna plavuša i njen suprug, menadžer Ivan Čerin krajem maja postaće roditelji devojčice. Voditeljka emisija „Paparaco lov“ i „Preljubnici“ u petom je mesecu trudnoće i jedva čeka da se ostvari u ulozi roditelja. O imenu za svoju buduću princezu zvezda televizije „Pink“ i njen suprug još nisu razgovarali, ali svakako kada za to dođe vreme s puno ljubavi posvetiće se i tom slatkom zadatku.
- Tačno je da sam u drugom stanju. Mada nerado govorim o privatnom životu, nema razloga da ne potvrdim tako divnu vest. Lepo se osećam i naravno moj suprug i ja smo presrećni zbog bebe. Jedva čekamo da se ostvarimo u ulozi roditelja - sa velikim osmehom na licu kaže za magazin „Hello!“ buduća majka.
Popularna tridesetsedmogodišnjakinja i njen suprug Ivan, posle dugogodišnjeg zabavljanja, venčali su se pre tri godine u Beogradu. Svadbenu ceremoniju upriličili su u hotelu „Prestiž“, a crkveno venčanje u crkvi svetog Arhangela Gavrila na beogradskom Senjaku. Mada su priželjkivali potomstvo, popularna voditeljka i njen muž saglasni su da ih je vest o prinovi prijatno iznenadila i zatekla u najboljem mogućem trenutku zrelosti i životnog raspoloženja. Voditeljka se odlično oseća i nimalo nije razmažena kao trudnica. Njeni prijatelji kažu da nikada nije izgledala bolje i da se ponaša kao i pre nego što je ostala u drugom stanju. Bez obzira što je već krasi zaobljeni stomak, Sandra je nastavila da radi nesmanjenim tempom. Posle kancelarijskog posla na institutu „Torlak“, gde je PR menadžer, vodi i dve emisije na televiziji „Pink“.
- Dobro se osećam, tako da normalno radim. Moji prijatelji odavno mi govore da bi trebala da se odmorim, usporim i opustim. Međutim, meni poslovna angažovanost i dalje veoma prija. Na televiziji „Pink“ vodiću obe emisije sve dok budem bila fizički i psihički spremna - iskrena je Sandra koja, iako trenutno poslovno preokupirana, ističe da je potpuno spremna da se u narednom periodu posveti ulozi majke, što je raduje najviše od svega.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti