Srđan Todorović: U novom spotu Jelene Mihailović

Srđan Todorović: U novom spotu Jelene Mihailović

Autor: | 31/01/2013

0

Talentovana violončelistkinja Jelena Mihailović predstavila je spot za kompoziciju Johana Sebastijana Baha "Ziga iz treće svite, violončelo", u kome su gosti bili poznati glumci Srđan Žika Todorović i Predrag Vasić (mali Stanoje iz filma „Montevideo, Bog te video“). Ova mlada muzičarka, koja nastupa pod umetničkim imenom Jela Čelo, istakla je da je presrećna što je sarađivala sa takvim profesionalcima.

- Spot smo snimili prošle zime, a zbog montaže odlučili smo da ga predstavimo danas. Oduševljena sam što sam sarađivala sa Žikom Todorovićem, on je veliki profesionalac i pre svega sjajan čovek. Isto mišljenje imam i za Predraga Vasića, za koga smatram da će postati legenda i napraviti veliku filmsku karijeru u zemlji i inostranstvu. Spot je pun uličnih svirača i urađen je nalik romanu "Oliver Tvist". U ovoj ekranizaciji Žika glumi zlu osobu, koja na kraju postaje dobra i sve se završava hepi endom – rekla je mlada violončelistkinja, koja je dodala da je u planu ekranizacija njene nove numere „Velika prašina“.

Inače, Jelena Mihailović je rodom iz Valjeva, magistrilala je na Muzičkoj akademiji u Beogradu i osvojila brojne nagrade. Ova talentovana muizičarka objavila je svoje obrade hitova, kao što su "Bamboleo", "Purple Haze" i mnogi drugi.

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti