Sergej Ćetković: Imam tremu pred koncert u Areni

Sergej Ćetković: Imam tremu pred koncert u Areni

Autor: | 02/02/2013

0

Povodom predstojećeg solističkog koncerta koji će jedan od omiljenih pop pevača Sergej Ćetković publici prirediti na Dan zaljubljenih u "Kombank areni", u petak je održana proba sa njegovim bendom. U maloj sali Arene Sergej je sa širokim osmehom dočekao sve prisutne. Bio je vidno raspoložen i sa uzbuđenjem pričao o koncertu koji se bliži.

- Radimo iz dana u dan. Za ovaj koncert sam spremio brojna iznenađenja, a jedno od njih je i moj gost Italijan Sal da Vinči. Sa njim ću otpevati pesmu “Pogledi u tami” koju smo preradili na italijanski jezik - otkriva Sergej.

- Svakodnevno obeležavam dan ljubavi. Moj bend i ja počeli smo još prošle godine da planiramo i spremamo se za ovaj koncert. Priznajem da uvek imam pozitivnu tremu na sceni, pa čak i u ovom trenutku. Iskreno, najsrećniji ću biti ako moja publika ode srećna i nasmejana posle koncerta - rekao je pevač. Sergej sprema šesti album, a na koncertu će pevati i dve nove pesme “Zbog nas” i “Još volim te”. Pored Sergeja, na bini će biti još 20 ljudi od kojih su neki članovi benda, drugi prateći vokali, a treći gudači.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin