Jovana Pajić: Uz brata i u najtežim trenucima

Jovana Pajić: Uz brata i u najtežim trenucima

Autor: | 02/02/2013

0


Nikola Pajić (22), brat Jovane Pajić, izašao je iz zatvora. Pevačica je dočekala da ga posle više od godinu dana, koliko je proveo u CZ, dočeka na slobodi - ali samo privremeno. On je juče u Višem sudu u Beogradu osuđen na dve godine zatvora zbog toga što je učestvovao u razbojništvima, ali će do pravosnažnosti presude moći da bude kod kuće.
- Pevačica je prisustvovala suđenju. Bila je presrećna kad joj je sudija dozvolio da zagrli i izljubi brata. Obradovala se i kad je čula da izlazi iz pritvora, pa makar i nakratko. Pošto je u pritvoru od 20. januara prošle godine, kada je uhapšen, preostalo mu je da u zatvoru odleži još toliko, ukoliko presuda bude potvr­đena - otkriva izvor Kurira.
S Jovanom je suđenje iz publike pratio i njen suprug Aleksandar Cvetković iz Tropiko benda, koji joj je sve vreme bio velika podrška. Iako je bila srećna zbog ishoda u sudnici, pevačica nije bila raspoložena za razgovor o bratu.
- Ne želim ništa da komentarišem - bilo je sve što je Jovana rekla za Kurir.
Kako saznajemo, Jovanin mlađi brat uhapšen je pre godinu dana u velikoj akciji policije sa još šestoricom "saradnika". Oni su osuđeni na ukupno 25 godina zatvora. Prilikom pretresa njihovih stanova pronađen je samo deo ukradenog novca, jer su većinu para odmah trošili.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti