Tanja Savić: Povratak u Srbiju

Tanja Savić: Povratak u Srbiju

Autor: | 04/02/2013

0


Tanja Savić prekjuče je iz Australije doletela u Srbiju. Direktor "Grand produkcije" Saša Popović je objavio da će ona u ponedeljak gostovati u emisiji "Narod pita", ali to nije jedini povod zašto se pevačica vratila u zemlju.
- Tanja će malo duže ostati u Srbiji. Ona će ovde snimiti nekoliko novih pesama, koje će ubrzo predstaviti publici - otkrio je izvor blizak popularnoj pevačici.
- Iako su je prilično nervirale priče koje su u Srbiji plasiranje o njoj, Tanja nije želela da se oglašava i da bilo šta od toga demantuje. No, gostovanje u emisiji Saše Popovića će iskoristiti da ispriča pravu istinu o svom životu i svojoj karijeri - otkriva izvor portala Opera-17.com, a zatim dodaje:
- Ona planira da u toku boravka u Srbiji snimi nekoliko novih pesama, koje će promovisati u "Grandovim" emisijama. Tanja je odavno odabrala pesmu "Hotel za izgubljene duše" i najveća je verovatnoća da će upravo tom pesmom i obeležiti svoj povratak - završava izvor.
Inače, Tanja se skoro vratila svojim pevačkim obavezama. Nastupala je u Australiji, gde trenutno živi, ali ne sumnjamo da će svojim novim pesmama obradovati publiku u Srbiji ali i u dijaspori.

Izvor: Pulsonline, Opera 17

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: tanja savic