Sara Jovanović: Privlače me duhoviti muškarci

Sara Jovanović: Privlače me duhoviti muškarci

Autor: | 04/02/2013

0

Sara Jovanović, finalistkinja druge sezone "Prvog glasa Srbije" otkrila je kakve muškarce voli, kakvi je odbijaju, koliko puta je plakala u životu zbog ljubavi, koje stvari bi ponela na pusto ostrvo i još mnogo toga. Mlada muzička zvezda navela da ne voli muškarce sa viškom samopouzdanja:

- Volim pozitivne i duhovite muškarce, koji u svakoj prilici mogu da me nasmeju i oraspolože. Nije tajna da sam slaba na plesače. Ipak, fizički izgled mi nije presudan i nemam određen tip muškarca, a uvek su me odbijali oni s viškom samopouzdanja – kazale je Sara, koja je pre izvesnog vremena istakla da je za nju idealan muškarac holivudski glumac Ešton Kučer. Mlada pevačica je navela da je pre tri godine doživela veliko razočarenje u ljubavi, a rasplaču je pogrešne reči dragih osoba. Na pitanje koje tri stvari bi ponela na pusto ostrvo, ona je rekla:

- Ajpod i na njemu nekoliko hiljada pesama, krimi roman Agate Kristi i crveni karmin, koji polako ali sigurno postaje moj zaštitnički znak – rekla je finalistkinja “Prvog glasa Srbije”.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Sara Jovanović