Burak Ozdživit: Sve izvesniji dolazak u Beograd

Burak Ozdživit: Sve izvesniji dolazak u Beograd

Autor: | 05/02/2013

0


Glumac Burak Ozdživit biće specijalni gost na nastupu turske plesne trupe Vatra Anadolije koja će uskoro najverovatnije gostovati u Beogradu.
Kako Telegraf saznaje, poznati glumac Burak Ozdživit koji u seriji Sulejman Veličanstveni glumi Bali-bega, najverovatnije će uskoro doći u Beograd i to kao specijalni gost na nastupu turske plesne trupe Vatra Anadolije.
Čuvena plesna trupa koju predvodi Mustafa Erdogan će 29. marta nastupiti u Sarajevu, a producentska kuća Music Star Production pregovara o dovođenju Vatre Anadolije i u Beograd, a tačan datum zavisi od slobodnih termina trupe i kada će Ozdživit imati pauzu u snimanjima.
Trupu Vatra Anadolijeje posle više godina rada i istraživanja osnovao koreograf i reditelj Mustafa Erdogan 1999. godine pod imenom Sultans of the Dance. U stalnoj postavi trupa ima preko 120 igrača – što je čini jednom od tri najveće na svetu. Iz menadžerskog tima ove trupe uoči gostovanju u Sarajevu, najavili su da će specijalni gost na ovogodišnjoj turneji biti Burak Ozdživit.

izvor: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti