Maja Odžaklijevska: Odustajem od Beosonga!

Maja Odžaklijevska: Odustajem od Beosonga!

Autor: | 07/02/2013

0

Slavna pevačica Maja Odžaklijevska objavila je da neće nastupiti na izboru za srpsku pesmu za Eurosong, jer želi da prepusti tu šansu mladim pevačima.

- Umara me takmičenje na festivalima i ne vidim satisfakciju u tome da se povinujem novim trendovima i kriterijumima - kaže za „Blic“ Maja Odžaklijevska, koja je u finale Beosonga prošla s pesmom koju je za nju pisao Nikola Burovac. Najiskusnija od učesnika u trci za Malme kaže da se naučestvovala na festivalima.

- Smešno mi je da se takmičim sa anonimnim pevačima. Nemam snage da se povinujem novim diktatima i ne mogu da prihvatim da se takmičim ako u startu znam da pesma nije jedino oružje. Znaš ili ne znaš da pevaš, imaš dobru pesmu ili nemaš, to bi trebalo da bude jedini kriterijum, a ne po principu dam ti, daš mi - kaže Maja i dodaje da nije znala da je Burovac na konkurs prijavio njihovu pesmu „Anđeo s neba“ dok pesma nije izabrana.
- Kad mi je Nikola javio da idemo na Evrosong, razbolela sam se, dobila sam temperaturu i groznicu - priznaje Maja, dodavši da joj Evrosong nije dovoljan izazov. Njen predlog Burovcu je da pesmu peva Milena Vučić.
- Rekla sam Nikoli da, umesto mene, peva njegova talentovana supruga Milena. Neka se takmiče mladi, a ja sam svoje odslužila - ističe Maja.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin