Džesika Alba otkrila tajnu svoje zanosne figure

Džesika Alba otkrila tajnu svoje zanosne figure

Autor: | 07/02/2013

0

Slavna američka glumica Džesika Alba ima telo na kojem joj zavide mnoge žene, ali ona je otkrila da nije opsednuta svojim izgledom i vežbanjem, već da se trudi da učini fizičku aktivnost zabavnom, u čemu joj pomaže ples.

- Volim da idem na časove plesa, poput hip-hop plesa pomešanog sa pilatesom. Ne volim da vežbam pa uglavnom samo trčim na pokretnoj traci, uz glasnu muziku ili loš televizijski program - izjavila je glumica. Ona je dodala i da joj je bilo potrebno dosta vremena dok nije prihvatila svoj seksepil.

- Do pre nekoliko godina, nisam mogla ni da koristim reč 'seksi' da bih opisala sebe, a da se ne osećam smešno. Sada kada imam dvoje dece, moje shvatenje fizičkog izgleda se promenilo, i konačno se osećam samopouzdano, sigurno i seksi - kaže glumica, koja otkriva da joj vreme koje provede sa kćerkama, četvorogodišnjom Honor i jednogodišnjom Hejven, pomaže da se oslobodi stresa. Pored porodičnih i poslovnih obaveza, Džesika je izdvojila vreme i da napiše knjigu "The Honest Life", koja treba da posluži kao vodič za roditelje koji će im pomoći da žive ekološkim načinom života.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još