Tanja Savić: Sinovi na prvom mestu

Tanja Savić: Sinovi na prvom mestu

Autor: | 11/02/2013

0


Posle duže pauze, pevačica Tanja Savić nastupila je u jednoj diskoteci u Melburnu, a vratila se i na našu muzičku scenu i promoviše svoju novu pesmu "Hotel za izgubljene duše". Produkcijska kuća "Grand", u kojoj je ova atraktivna crnka od početka karijere, produžila je njen ugovor, tako da će nastaviti uspešnu saradnju.
- Drago mi je da je "Grand produkcija" odlučila da mi produži ugovor i radujem se što ćemo nastaviti saradnju, ali za sada ne mogu da otkrivam detalje. Ja sam majka dva dečaka i moje obaveze prema njima su na prvom mestu - ističe Tanja koja tvrdi da su njeni sinovi različitog karaktera.
- Meni Maksim i Đorđe mnogo liče, ali drugi ljudi ne misle tako. Imaju različite karaktere, pa je stariji živahniji dok je Đorđe mirnije prirode. Za razliku od mog supruga koji im ne dozvoljava sve, ja sam vrlo popustljiva majka, i kada ih ja čuvam, sve im je dopušteno - tvrdi lepa crnka koja čeka da joj se sinovi i suprug uskoro pridruže u Srbiji, gde je došla prvi put nakon rođenja drugog mališana.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin