Bijonse: Od rođenja Blu Ajvi osećam se slobodno

Bijonse: Od rođenja Blu Ajvi osećam se slobodno

Autor: | 12/02/2013

0


Bijonse je pokazala svoju nežnu i senzualnu stranu u novom izdanju američkog Voguea čiju naslovnu stranu krasi, a u kojem je otvoreno progovorila o porođaju i o tome kako ju je njena devojčica Blu Ajvi pretvorila u novu ženu.
- Sada se osećam kao žena. Ženstvenija sam i senzualnija. Nemam više osećaj da moram svima da ugodim. Osećam se slobodno - priznaje zvezda.
Lepa 31-godišnja pevačica prikazala je svoje slavne obline u prekrasnom crnom i crvenom grudnjaku floralnog dezena, gaćicama s visokim strukom i raskošnim kimonom u kojem je pozirala za modnu bibliju. Vogue ju je pohvalio rečima: 'Kraljica B! Bijonse vlada svetom.'
Na drugoj slici zvezda pozira u crvenoj haute couture haljini pokazujući kako ume da vlada scenom.
Ali, za Vogue je ova kraljica scene ispričala da je 7. januara 2012. ušla u novo carstvo, kad je rodila svoje prvo dete, Blu Ajvi Karter. Rođenje deteta opisala je kao najbolji dan svog života. I nije je, kaže, nimalo bolelo.
- Imala sam jake majčinske osećaje oko osam meseci i mislila sam da ne mogu više da volim nego do tada. Ali kad su počeli trudovi zamislila sam svoje dete kako se gura kroz vrlo teška vrata. Zamišljala sam kako to maleno dete radi sav posao, pa nisam mogla da mislim o tome koliko mene boli. Razgovarali smo. Znam da zvuči ludo, ali osetila sam komunikaciju - priča ona i dodaje:
- Kad je počela da rađam, strah je brzo nestao - priseća se.
- Moja porodica i najbliži su bili uz mene dok sam rađala. Sve što me plašilo nije bilo prisutno u toj sobi. Cenila sam svaki trud koji sam osetila. To je bio najbolji dan u mom životu.


Autor: Life Content
Izvor: Vogue

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: bijonse blu ajvi

Pročitajte još

Najnovije vesti