Bred Pit i Anđelina Džoli počinju da prave svoje vino

Bred Pit i Anđelina Džoli počinju da prave svoje vino

Autor: | 15/02/2013

0

Slavni holivuski par Bred Pit i Anđelina Džoli odlučili su da se upuste u proizvodnju vina na svom imanju Miraval u Francuskoj, koje će na etiketi nositi njihova imena.

Par je tokom prošlogodišnje berbe počeo da sarađuje sa francuskim proizvođačem vina Markom Perinom. Njihovo crno vino biće u prodaji od marta, dok će kupci morati da sačekaju na belo vino do kraja leta.

- Oni žele da se osiguraju da prave najbolje vino u Provansi - rekao je Perin i dodao da su Bred i Anđelina ispratili ceo tok pravljena vina. Slavni par počeli su da odlaze u dvorac Miraval na jugu Francuske, koji su najpre iznajmljivali, da bi potom kupili imanje koje ima oko 60 hektara vinograda. Ovo imanje je ranije nosilo ime Pink Flojd, po slavnom britanskom bendu koji su svoj album "The Wall" iz 1979. godine snimili upravo na ovom mestu. Spravljanje vina još jedan je biznis koji je porodica Džoli-Pit pokrenula u skorije vreme. Bred je prošle godine dizajnirao luksuznu kolekciju nameštaja sa dizajnerom Frankom Polarom.

Izvor. Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još