Nikolina Pišek: Dan zaljubljenih bez verenika

Nikolina Pišek: Dan zaljubljenih bez verenika

Autor: | 15/02/2013

0

V­oditeljka Nikolina Pišek (36) nije bila ljubiteljka Dana zaljubljenih sve dok krajem 2012. godine nije upoznala Vidoja Ristovića (37). Sada joj je, kaže, po prvi put žao što praznik zaljubljenih neće provesti s budućim suprugom.

- Nažalost nismo u mogućnosti da danas budemo zajedno. Nikada nisam obeležavala Dan zaljubljenih, niti mu pridavala pažnju. Bila sam "hejter" prizora parova koji se u restoranu guraju za poslednje mjesto, on sa zgužvanom kravatom, a ona sa slomljenom ružom. Ali, ove je godine nekako mi je žao što nisam sa Vidojem. Razočarenje je ublažila dostava ruža koja me rano jutros iznenadila. Ranije nisam ništa dobijala niti poklanjala za Dan zaljubljenih, pa je to za mene novi momenat. Sa Vidojem mi se lepa iznenađenja događaju često i nisu vezana za ovaj dan - ispričala je Nikolina.

Lepa voditeljka ljubav sa Vidojem Ristovićem opisuje kao presrećan spoj strasti, prijateljstva, fizičke privlačnosti i poštovanja koji ima potencijala da traje.

- Nikada se nisam susrela s nekim takvim, Vidoje je izvan svake kategorije. Nije to samo romantika, nego ono kada iz ljubavi imaš potrebu da neprestano budeš pažljiv prema nekome. I ja se prvi put u životu tako ponašam, to je neki unutrašnji impuls i obrazac koji mi je postao prirodan. Ranije sam režala na romantične ispade, ali sada mi oni nekako pričaju - zaključila je zaljubljena Nikolina.

Izvor: gloria.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin