Josipa Lisac: Koncert u prepunom Sava Centru

Josipa Lisac: Koncert u prepunom Sava Centru

Autor: | 15/02/2013

0

 

Hrvatska pevačica jedinstvenog glasa Josipa Lisac održala je sinoć koncert povodom Dana zaljubljenih u prepunoj velikoj dvorani Centra "Sava".

Poznata pevačica proslavila je sa mnogobrojnom publikom i svoj rođendan, ali i 40 godina od objavljivanja svog, sada već kultnog, debi albuma "Dnevnik jedne ljubavi", koji je snimila zajedno sa Karlom Metikošem. Publika je gromoglasnim aplauzom pozdravila Josipu Lisac kada se pojavila na sceni i u pratnji samo klavijaturiste otpevala specifičnu interpretaciju čuvene melodije "Ave Maria", što su okupljeni nagradili još jačim tapšanjem.

- Malo sam emotivna. Moram se sabrati. Nisam vam ni zahvalila što ste došli - obratila se pevačica okupljenima, poručivši da su "prijateljstva kroz muziku večna".

- Predivno je kada vas ljudi razumeju i to traje godinama. Danas je luksuz ostati na svom putu, a mene je uvek zanimalo ono što druge nije - rekla je Lisac. Publika je bila oduševljena njenom interperatcijom u džez maniru, specifičnim glasom i vrcavim humorom.

Izvor: Blic

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti