Sergej Ćetković: Nezaboravni koncert za zaljubljene

Sergej Ćetković: Nezaboravni koncert za zaljubljene

Autor: | 15/02/2013

0

Sergej Ćetković održao je sinoć veliki koncert pred 16.000 posetilaca u Kombank areni, gde je proslavio Dan zaljubljenih. Prepuna hala bila je tesna da primi sve zaljubljene parove koji poštuju njegovu muziku.

Koncert je otvorio pesmom „Još volim te“, nakon čega ga je publika pozdravila gromoglasnim ap­lauzom, a onda se obratio:

- Dobro veče po drugi put iz Arene, večeras pevamo samo o ljubavi, za zaljubljene i o tome kako će se neko zaljubiti. Zagrlite se svi i krećemo u ludo veče. Trudili smo se da odaberemo dobre pesme, da svi kući odemo zadovoljni i zaljubljeni.

Nizali su se hitovi "I da znam gdje", "Kad bi htjela ti", "Zbog nas", "Postojim i ja" i drugi koji prate njegovu uspešnu karijeru. Specijalni gost na koncertu bio je Sal da Vinči, s kojim je domaćin otpevao pesmu "Pogledi u tami", koju su prepevali na italijanski jezik. Publika je na sav glas pevala i plesala od početka do kraja koncerta, kome su prisustvovali i Vesna Dedić, Sandra Gudelj, Ognjen Radivojević sa suprugom Biljanom i drugi. Pored toga što je spojio zaljubljene, Ćetković će sav novac od prodatih DVD-jeva s koncerta u Areni uputiti osmogodišnjoj Tijani Ognjenović, kojoj je hitno potrebna transplantacija srca.

Izvor i foto: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin