Stefan Kapičić: Moja ljubav će pobediti kilometre koji me dele od Mirande

Stefan Kapičić: Moja ljubav će pobediti kilometre koji me dele od Mirande

Autor: | 16/02/2013

0


Iako je agent Stefana Kapičića, nedavno potvrdila nagađanja da on nakon osam godina više ne deli zajedničku adresu s Mirandom Viđak, u saopštenju za javnost rečeno je i da uprkos Mirandinom preseljenju u Los Anđeles ovo nije definitivan kraj njihove ljubavi. A da i sam glumac smatra da će njegove emocije pobediti kilometre što ih dele, potvrdio je u razgovoru za Studio, rekavši kako je upravo lepa Miranda prava žena za njega. Zgodni glumac ispričao je i zašto je kao dečak sanjario o tome da se kad odraste bavi košarkom, otkrio da mu se smeši novi projekat u inostranstvu i objasnio čime ga je sve osvojio Zagreb, grad u kojem se, nakon godinu i po dana, koliko u njemu živi, oseća kao starosedelac.

Zahvaljujući ulozi Nikše u ‘Larinom izboru’, u Hrvatskoj ste stekli brojne obožavateljke. Kako se nosite s tim?
- Ne razmišljam o tome. Kad treba, fotografišem se sa svakim ko mi to zatraži, dam autogram svakom ko me zamoli. Jednostavno je. Cenim i poštujem svoje obožavatelje, ali ne razmišljam previše ko me voli ili mrzi, meni je poenta i uživanje da radim svoj posao najbolje što mogu i ako se to ljudima sviđa, to me čini srečnim.

Zahvaljujući ‘Larinom izboru’, u Zagrebu ste se već odomaćili.

- Zagreb obožavam. Ovih godinu i po dana, koliko sam već ovde, proletelo mi je u sekundi. Zagreb bi uvek trebalo predstavljati po fantastičnoj arhitekturi koja krasi sami centar grada, ali takođe i po sjajnim kulturnim manifestacijama, kulturnim događanjima, sjajnim pozorištima... Takođe, provod u Zagrebu je odličan, ima velik izbor mesta za izlazak, večeru... Ma mogao bih danima isticati prednosti Zagreba...

Gde živite u Zagrebu?
- Sve ovo vreme živim na Trešnjevci, kod Doma sportova. Obožavam svoj kvart i preporučio bih ga svakome.

Vratimo se vašem poslu. Imate li, uz ‘Larin izbor’, dogovorene neke nove glumačke angažmane u 2013?
- Trenutno imam nekoliko vrlo interesantnih ponuda, ali o tome kad dođe vreme.

Mnogi kažu da je snimanje serija rudarski posao. Ipak, kako provodite slobodno vreme, kako se nakon celodnevnog snimanja najbolje opuštate?

- Apsolutno ponekad nije lako, ali ipak imam taj luksuz da se bavim poslom koji volim, tako da mi nije toliko teško. Nakon napornog snimanja obožavam da se izvalim na kauč i pogledati neki dobar novi film ili pročitati kakvu dobru knjigu ili strip, naravno uz dobru večeru.

Koliko je istina da je vaša majka, glumica Beba Žugić, uticala na vas?
- Dosta, ona me je uvukla u taj svet i do danas je jedna od mojih najvećih kritičara. Ono što nju čini ponosnom je činjenica da je ona zaustavila svoju karijeru da bi se posvetila porodici i u meni vidi nastavak puta na kojem je ona stala. A ne postoji ništa lepše od osećaja da činite svoju majku srećnom.

Autor: Life Content
Izvor: Jutarnji.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin