Vlada Mandić: Priželjkujem sina

Vlada Mandić: Priželjkujem sina

Autor: | 17/02/2013

0


Proslavljeni rukometaš Vlada Mandić nekoliko meseci uživa u skladnoj ljubavnoj romansi sa glumicom Marijom Petronijević. Neodoljiva lepota, neposrednost i lepo vaspitanje bivše učesnice „Prvog kuvara Srbije“ osvojili su srce čuvenog sportiste. Mada je ranije rado pričao o svom ljubavnom životu, ovoga puta popularni tridesetdvogodišnjak odlučio je da svoj intimni život drži podalje od očiju javnosti. Iako priznaje da je zaljubljen i zadovoljan svojim emotivnih životom, za magazin „Hello!“ Vlada otkriva zašto ne želi da iznosi i otkriva detalje o odnosu sa svojom partnerkom Marijom Petronijević.
- Nemam razloga da krijem da sam privatnim i emotivnim životom veoma zadovoljan, ali mnogo je razloga zbog kojih ne želim da iznosim detalje svoje intime. Ranije, kada sam bio mlađi, prijala mi je svaka medijska pažnja, naročito ona koja se ticala mog privatnog života. Najiskrenije priznajem da su me u nekim trenucima više zanimali napisi o meni koji su se pojavljivali u revijalnoj žutoj štampi, nego oni koji su se odnosili na moju sportsku karijeru. Sada su se stvari potpuno promenile. Imam trideset dve godine i kćerku od šest godina koja može da čita novine. Ona mi je sve na svetu i najviše je volim, pa zbog toga ne želim ni na koji način da je povredim. Osim toga počeo sam da se bavim ozbiljnim stvarima, postao sam zreliji i više mi ne prija medijsko interesovanje za moj privatni život. Iako se trudim da ga držim podalje od očiju javnosti, neke stvari ne mogu da se sakriju. Zbog toga ne želim da krijem da sam emotivno srećan, ali o tome ne želim da detaljišem jer hoću da zaštitim sebe i svoju kćerku. Jedino mogu da kažem da posle jednog braka ne bih želeo da ikada više na takav način ozvaničim svoju vezu. Mislim da papir kvari ljubav i stičem utisak da me takva formalnost nekako zarobi i učini da se izgubi identitet. Decu obožavam i daj Bože da ih još imam. Kao pravi Hercegovac i Balkanac, posle kćerke Saše, koju obožavam, voleo bih da dobijem sina. Kod mene važi parola: „Nek je dete živo i zdravo, pa nek ide u vojsku“ - duhovito kaže Vlada Mandić koji je u junu prošle godine napustio karijeru profesionalnog rukometaša. U međuvremenu postao je predsednik Rukometnog kluba „Vojvodina“, završava master studije na Fakultetu za bezbednost i diplomatiju u Beogradu i vodi politiku iz redova odbornika Skupštine grada Beograda. Iako mu, izgleda, sve ide glatko, zgodni sportista nedavno je preživeo teške muke posle operacije nosa, kojoj je morao da bude podrvgnut zbog problema sa otežanim disanjem.
- Prilikom profesionalnog bavljenja sportom nekoliko puta u životu lomio sam nos i primio bezbroj udaraca u taj deo glave. Prva stvar o kojoj sam maštao po okončanju rukometne karijere bila je operacija nosa. Imao sam velikih problema sa devijacijom koja mi je zadavala strašne muke prilikom disanja. Interevencija je trajala otprilike tri i po sata, a zahtevala je podizanje kože nosa. Operacija je bila veoma teška i ja je ne bih nikada uradio da nisam imao problema sa disanjem. Postoperativni tok pratili su veliki otoci i strašni bolovi. Nisam mogao ni da spavam, ni da jedem, ni da dišem. S druge strane, imao sam sreće jer me je operisao divan lekar, zahvaljujući kome je moj oporavak ubrzan. Sada se, na svu sreću, dobro osećam, a i nos mi lepše izgleda - zadovoljno kaže Vlada Mandić koji je posle sportske karijere počeo da se bavi ugostiteljstvom i uskoro planira proširenje svog restorana „Aleksandrija“ na Novom Beogradu, kao i niz novih poslovnih poduhvata.

Tekst: Life Content, Jelena Popović
Foto: Life Content, Janko Petrović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin