Bijonse: Rasprodate karte za koncert u Beogradu

Bijonse: Rasprodate karte za koncert u Beogradu

Autor: | 18/02/2013

0


Postavljen je novi rekord! Koncert Bijonse, koji je zakazan za 15. april je rasprodat za manje od nedelju dana, a ako baš želite da čujete američku pevačicu, to će vas papreno koštati. Kod tapkaroša ulaznice već koštaju oko 100 evra, a najviše kupaca je iz Slovenije i Hrvatske!
Mada se očekivalo veliko interesovanje publike, ovakva pomama je sve iznenadila, i svih 17.000 ulaznica koliko je pušteno u prodaju je razgrabljeno u roku od nekoliko dana, a na regularnim prodajnim mestima karata nema još od četvrtka ujutru!
Na najprometnijim mestima u gradu busiju su već zauzeli tapkaroši, koji zadovoljno trljaju ruke. Kako i ne bi, svi ih već jure za ulaznice a do koncerta su ostala još puna dva meseca.
- Ko kaže da nema karata? Ima kod nas - priča jedan od preprodavaca i nastavlja: "Najviše se interesuju, ali i kupuju Slovenci i Hrvati, i njima ulaznice prodajem za 100 evra, a našim ljudima dajem i mali popust, pa karte za 'domaće' koštaju 70, 80 evra, kako se dogovorimo."
U poslednjih 20 godina se nije dogodilo da jedan veliki koncert u Srbiji bude ovako brzo rasprodat, što već predstavlja rekord koji će teško biti oboren, a još teže je setiti se kada su tapkaroši (a da nije fudbalska utakmica) bili jedini način da se dokopate karata.
A koliko će tek ulaznice “ispod ruke” koštati uoči koncerta Bijonse, možemo samo da nagađamo…

Izvor: Telegraf.rs
Foto: TANJUG

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin