Bruk Šilds: Holivud me nije pokvario

Bruk Šilds: Holivud me nije pokvario

Autor: | 19/02/2013

0


Put Bruk Šilds od deteta zvezde do odrasle filmske sirene pokriven je mnogim kontroverzama, ali glumica i majka dve devojčice od 8 i 5 godina, kaže da zna trik kako da ih sačuva od "holivudskog uništenja".
- Išla sam u Studio 54, ali bih otišla pre nego što bi krenulo ludilo i drogiranje - kaže Šildsva u intervjuu za "Haute Living".
- Nikad nisam videla kako dele kesice sa drogom. Endi Vorhol i drugi momci nikad nisu bili slatki sa mnom. Bili su zaštitnički nastrojeni.
Šildsova (47), koja je debitovala kao 12-godišnja prostitutka u kontroverznom filmu Luja Mala "Pretty Baby", kaže da lično nikad nije bila zabrinuta zbog rizičnih uloga.
- Nije mi smetalo jer su svi likovi imali izvesnu dozu nevinosti. U 'Pretty Baby' reditelj nije želeo malu Lolitu već nevino dete i to je i dobio.
Čak je i njena majka Teri, stalno na meti kritika jer je dozvolila ćerki da se razgolićuje u filmovima i reklamama, dala sve od sebe da zadrži Bruk na pravom putu.
- Htela je da budem dete što je moguće duže. Znam da mnogima to zvuči protivrečno, ali odrastala sam okružena osećajem slobode i naivnosti, nesvesna svega što se dešavalo oko mene, tako da nisam imala prilike da postanem nesigurna ili da mi zbog bilo čega bude neprijatno.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: bruk šilds