Naomi Kempbel: Nikada se nisam brinula oko težine

Naomi Kempbel: Nikada se nisam brinula oko težine

Autor: | 21/02/2013

0

Naomi Kempbel sa koleginicama Koko RoŠom i Karolinom Kurkovom učestvovače u novom rijalitiju "The Face", u kojem će podučavati mlade modele koje će se boriti za pobedu. U šouu će učestvovati 24 takmičarke, koje će prolaziti kroz različita snimanja i izazove, a kako kaže 24-godišnja Koko, lepo lice nije jedino što se u tom poslu traži.
- Kada sam počela da se bavim ovim poslom, pre oko deset godina, nisam mogla da razlikujem jednu manekenku od druge. zato želim da ove devojke imaju ličnost, ne želim da budu poznate samo po sjajnim jagodicama ili sjajnim nogama - izjavila je poznati supermodel. Sa druge strane, nejna starija koleginica Naomi Kempbel naglašava da je danas veoma teško uspeti u svetu modelinga.
- Takmičite se sa velikim brojem devojaka za isti posao, a treži se samo nekoliko njih, pa zaista morate da imate nešto nesvakidašnje što će im zapasti za oko. Danas je generalno svet više takmičarski nastrojen i ne možete se pripremiti na to, pa je teže dobiti slikanje za naslovnu stranu - istakla je Naomi, koja se sa svoje 42 godine i dalje bavi modelingom, ali tvrdi da ne obraća mnogo pažnje na svoje godine ili izgled.
- Zaista ne brinem oko težine ili godina. Nikada se nisam borila sa kilogramima, i mislim da je hrana zadovoljstvo.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: naomi kempbel