Tijana Dapčević: Uloga u predstavi "Pukla bruka"

Tijana Dapčević: Uloga u predstavi "Pukla bruka"

Autor: | 24/02/2013

0


Pevačica neverovatne energije oprobala se i u glumačkim vodama i trenutno sprema predstavu "Pukla bruka" koja će imati premijeru u aprilu. Tijana Dapčević je ispričala kako se oseća dok sprema predstavu, da li ima neke koncerte u planu i da li namerava i dalje da se bavi glumom.
- Oduvek sam imala želju da se bavim glumom i sada kada mi se ukazala prilika, nisam mogla, a da je ne iskoristim. Kada sam videla tekst, priznajem da mi je samopouzdanje malo opalo, jer je teksta zaista mnogo - šalila se Tijana.
Glumac koji igra sa Dapčevićevom u ovoj predstavi, Milorad Miki Damjanović objasnio je o čemu se radi u komadu "Pukla bruka".
-Ovo je priča o mladom bračnom paru, koji živi u svom malom paklu. Želeli smo da ovom predstavom pričamo o realnim stvarima na jedan duhovit i prijemčiv način. Obećavamo vam mnogo smeha, jer je komad baš pisan za mene i Tijanu, a ona je svoj deo uspela odlično da iznese - kaže Miki.
Popularna pevačica ispričala je da ona i dalje voli svoj poziv, pevanje i muziku, ali da su joj probe za ovu predstavu otvorile potpuno novi svet, koji joj se mnogo dopada. Ukoliko se ukaže neka nova prilika za glumu, zašto da ne, probaću. Ali za sada sam "u ovome". Osećam da sam sada uplovila u neku kreativnu fazu i muzički me je baš "krenulo". Koncerte za sada ne planiram, ali najaviću sve na vreme. Predstava "Pukla bruka" je komedija koja govori o neobičnom braku. Glavni junaci Aco i Bosa su rastrzani između malograđanskog načina života i težnje kako žele da zapravo žive.
- Naši junaci podstiču nas da razmišljamo o instituciji braka, iskrenosti, odnosima uopšte i komunikaciji u zajednici. Kada su probe počele bila sam uplašena, ali sam baš uživam dok stvaramo. I zaista osećam radost na probama ove predstave - ispričala je rediteljka Milica Kralj.
Tijana i ekipa koja radi na predstavi ima misiju da dovede što više mladih ljudi u pozorište i da im na jedan zabavan način "priča" o ozbiljnim stvarima. Predstava će biti na redovnom repertoaru pozorišta "Boško Buha".

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti