Tekstopisac Katarina Jovanić iznenada preminula u Beogradu

Tekstopisac Katarina Jovanić iznenada preminula u Beogradu

Autor: | 26/02/2013

0

Juče je iznenada u Beogradu, u 35. godini preminula Katarina Jovanić, jedna od najtraženijih tekstopisaca na našoj estradi.Kako smo saznali, Katarina nije bolovala, a juče je trebalo da se vidi sa pevačicom Janom, kojoj već nekoliko godina unazad piše tekstove, pa su tim povodom i juče dogovorile sastanak. Dogovor je bio da se sretnu u jednom frizerskom salonu u Beogradu, odakle je trebalo da odu na večeru i dogovore se oko tekstova. Međutim, kada se Jana pojavila u salonu, ostala je u šoku saznavši da je samo sat vremena ranije Katarina preminula u salonu čekajući je.
- U šoku sam i ne mogu da verujem. kada sam došla u salon, pomislila sam da se neko šali na loš način, jer sam se samo sat vremena pre toga čula sa Katarinom i rekla mi je da je ona već u salonu i da me čeka. Žurila sam iz Bosne, gde sam nastupala veče pre toga, jer je bio dogovor da odemo na večeru, ispričamo se i da mi da neke tekstove za novi CD. Mnogo mi je teško, jer mi je Katarina, osim poslovnog saradnika, bila dobra prijateljica i ne mogu da prihvatim činjenicu da se ovako nešto dogodilo – rekla je vidno uznemirena Jana.
Katarina je sarađivala sa mnogim pevačima sa naše estrade, poput Alena Ademovića, Adila, Jane, a Džej Ramadanovski ju je otkrio, jer je prvi pevač koji je otpevao njenu pesmu "Iznajmiću sobu s pogledom na te". Pored ove pesme, Katarina je napisala i "I Dunav Laže", "Sunce ljubavi", "Kapi krvi", "Laku noć" (pobedničku pesmu prošlogodišnjeg Grand festivala) i mnoge druge. Sahrana će se obaviti u četvrtak u 15 časova na Centralnom groblju u Beogradu, a Katarini ću će na večni počinak ispratiti mnogi pevači, sa kojima je sarađivala i koji će na svakom nastupu još dugo pevati pesme koje je ona napisala.

Izvor: Jovana Vasiljević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin