Saša Popović posetio Vanju Mijatović u bolnici

Saša Popović posetio Vanju Mijatović u bolnici

Autor: | 26/02/2013

0

Pevačicu Vanju Mijatović, koja je teže povređena u saobraćajnoj nesreći pre tri dana, posetio je u kraljevačkoj bolnici direktor "Granda" Saša Popović.
- Osim što brinemo o karijerama naših pevača, mi vodimo računa i o njihovim privatnim životima. To pogotovo važi kada dođe do ovakvih nemilih događaja. Najvažnije je da nije došlo do fatalnih posledica ove nesreće i da su svi živi. Vanja i njeni roditelji znaju da na nas mogu da računaju u svako doba dana i noći i moja pomoć upućena njima se uopšte ne dovodi u pitanje. To važi za sve naše pevače – rekao je Popović.
Vanja, koja je povređena dok se vraćala sa nastupa iz Novog Sada, zajedno sa kolegama Anom Sević i Stefanom Petrušićem, prebačena je sa Odeljenja intenzivne nege na Odeljenje ortopedije kraljevačkog Zdravstvenog centra "Studenica", gde će biti najmanje pet nedelja.


- Imam osećaj da, kad god zatvorim oči, pojavi mi se slika iz noći udesa. Videla sam kako ćemo udariti. Prekrstila sam ruke, stavila ih na grudi i samo se savila. Jedan udarac me je bacio pozadi, a onda drugi napred. Udarila sam u sedište i posle toga nisam mogla da se pomerim – priseća se ona. Dragiša Kostić, načelnik ortopedije na kojoj Vanja leži, kaže da su povrede grudnog koša i kičmenog stuba koje Vanja ima takve da mora da miruje u jednom položaju. Ona pomera i ruke i noge.
- Radimo na tome da bude bolje – rekla je Vanjina mama Senžana.

Tekst: IVAN VUKOVIĆ, Life Content
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ, Life Content
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin