Blejk Fider-Sivil: Ja sam uvukao Ejmi u svet droge

Blejk Fider-Sivil: Ja sam uvukao Ejmi u svet droge

Autor: | 01/03/2013

0

Blejk Fider-Sivil priznao je u jednom intervjuu da je odgovoran za uvlačenje svoje bivše supruge Ejmi Vajnhaus u svet droge i da najiskrenije žali zbog toga.
- Bili smo u hotelu u Londonu i mislim da sam kod sebe imao heroina za 100 evra. Pušio sam, a ona me pitala da li može da proba. Nisam se puno protivio jer sam znao da će ostvariti sve što naumi - rekao je Blejk. Kada ga je voditelj emisije u kojoj je gostovao pitao je li je taj trenutak označio prekretnicu u Ejminom životu, Blejk je odgovorio potvrdno. Prema njegovim rečima, Ejmi je počela da se drogira dva meseca pre njihovog venčanja u Majamiju, i tvrdi da se na heroin odmah navukla.
- Bio sam uz nju kada je prvi put probala heroin, verovatno ga nikada ne bi probala da nije bilo mene. S heroinom je tako da se na njega navučeš odmah, posle prvog konzumiranja. Posle samo par puta, stvara se zavisnost. Ejmi ga nikad nije uzimala preko injekcije- otkrio je Blejk i iskreno priznao da žali što je svoju suprugu uvukao u taj svet. Takođe je dodao da se on ne drogira već godinu dana.

Izvor: Blic

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još