Tanja Savić: Najvažnije mi je da je moja porodica uz mene

Tanja Savić: Najvažnije mi je da je moja porodica uz mene

Autor: | 02/03/2013

0


Tanja Savić dočekala je juče na aerodromu "Nikola Tesla" sinove Maksima, koji ima dve godine, i sedmomesečnog Đorđa, koji su doputovali s njenim suprugom Dušanom Jovančevićem iz Australije. Pevačica ih nije videla mesec dana, koliko je već u Srbiji, i bila je veoma nestrpljiva dok je čekala da avion sleti.
Na aerodrom je stigla s menadžerom Šmrkijem pola sata pre nego što se "Jatova" letelica iz Dubaija prizemljila. Sve vreme je cupkala i malo-malo gledala na sat. Čak je i nokte počela da gricka... A onda su se pojavili muž i deca! Pritrčala im je, prvo poljubila Dušana, pa snažno zagrlila sinove.
- Baš sam uzbuđena! Jedva sam čekala da dođu da iz vidim i zagrlim nakon mesec dana. Lepo ćemo se ispričati, uopšte nisam isplanirala gde ćemo ići, šta ćemo raditi, samo nek su tu pored mene da mogu da ih dodirnem. To mi je najvažnije! U naredne dve godine niko se od nas neće vraćati u Australiju - naglasila je Savićka.
Potom se pevačica s porodicom uputila u vilu na Bežanijskoj kosi, kako bi im odmah pokazala dom u kom će živeti.
Dušan će Tanju pratiti na svim njenim nastupima i gostovanjima, i ne planira da radi ništa drugo dok bude u Srbiji! Kako saznajemo, to je bio jedan od uslova da Tanja nastavi karijeru!
- Dušan je rekao da hoće da bude uz nju u svakom trenutku u Srbiji. Nije bio najsrećniji zbog njene odluke da nastavi da peva i to joj je otvoreno rekao, jer je želeo da se Tanja brine o deci. S druge strane, Tanja ne krije ni to da je njen suprug ljubomoran - kaže jedna prijateljica zvezde "Granda".


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin