Nataša Bekvalac: Definitivno preseljenje u Beograd

Nataša Bekvalac: Definitivno preseljenje u Beograd

Autor: | 04/03/2013

0


Odluku da se preseli u Beograd, Nataša Bekvalac donela je početkom prošle godine i od tada je promenila dva stana u prestonici koje je iznajmljivala, međutim, rešena da više ne bude podstanar, ona ovih dana traga za nekretninom koju će kupiti u prestonici. Kako "Alo!" saznaje od izvora bliskog panonskoj Barbiki, ona je u rodnom gradu prodala stan kako bi konačno u Beogradu kupila stan i prestala da bude podstanar.
- Nataša je odlučila da jedan stan koji je imala u svom rodnom gradu proda kako bi konačno kupila životni prostor u Beogradu, jer je odlučila da se definitivno preseli u glavni grad. Prosto, ona ne može da radi iz Novog Sada jer je njen posao više vezan za Beograd, a zaista joj je naporno da non-stop putuje. Međutim, Nataša i Kristina su već godinu dana podstanari u Beogradu i to im se uopšte ne isplati, te su odlučile da prodaju jedan stan u Novom Sadu i kupe drugi u glavnom gradu. O svemu su se dogovorile sa ostalim članovima svoje porodice - priča izvor i dodaje da Bekvalčeva nema nameru da se vraća u vojvođansku prestonicu.
- Hana, Natašina ćerka, na jesen će krenuti u školu i to je jedan od glavnih razloga zbog kojih je Nataša htela da se stambeno osigura u Beogradu. Ona želi da prestane sa seljakanjem i odlučna je da za svoju porodicu obezbedi dom iz kog se više neće seliti, a u novi stan u Beogradu useliće se sa sestrom Kristinom, koja takođe ovde radi i živi sa ćerkom Petrom - rekao je dobro obavešteni izvor.
Kako se spekuliše, jedan od razloga koji je ubrzao Natašinu odluku da se iseli iz stana u kom sad živi u Beogradu je i problem koji ima sa komšinicom, sa kojom se i sudi zbog uvreda, te će uskoro prestati da dele zgradu i dvorište u poznatom beogradskom naselju.
Novinari su želeli da iz prve ruke saznaju kako napreduje potraga za novim stanom, ali do komentara Nataše Bekvalac nisu uspeli da dođu do zaključenja broja.
I dok Nataša Bekvalac više neće biti na stalnoj relaciji Novi Sad - Beograd, njen bivši suprug i otac njene ćerke Hane hoće. S obzirom na to da je nedavno u Beogradu otvorio kafanu koji nosi ime kao i ona u Novom Sadu „Tako je suđeno“, on će dosta vremena provoditi u srpskoj prestonici. Međutim, za razliku od Nate, Dača nije prodavao nijednu nekretninu kako bi u Beogradu otvorio kafanu, a zadržao je i onu u Novom Sadu, koja je započela sa radom dok su njih dvoje bili u braku.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti