Milica Pavlović: Moj princ još nije došao

Milica Pavlović: Moj princ još nije došao

Autor: | 04/03/2013

0


Mlada Leskovčanka Milica Pavlović, koja je publiku osvojila hitovima "Tango" i "Pakleni plan", privikla se na život u Beogradu, ali ne i na brz tempo koji nameće srpska prestonica.
- Iako sam već treću godinu u Beogradu, teško mi je da se naviknem na to da više od dve obaveze u toku dana ne mogu da završim - kaže zvezda "Granda".
- Počela sam da zapisujem obaveze u notes i trudim se da budem što organizovanija, ali to mi teško polazi za rukom. Beograd je ogroman, brz i hladan grad.
Pevačica kaže da joj se prolaskom u finale "Zvezda Granda" ostvarila najveća želja iz detinjstva, da se bavi pevanjem, a sa njom i ostale, tako da nema neostvarenih snova.
- Dobro, lažem, princ još nije došao, veštice su danas lepšeg oblika i nema kućice od slatkiša (smeh). Volim da maštam i da kreiram stvari u svojoj glavici, pa tako odem i na neko lepo putovanje usred zime. Sada se samo molim za zdravlje porodice, a sve ostalo će doći. Ne obećavam sebi ništa, jer sam navikla da se bez rada ništa neće dogoditi samo od sebe. Jedino što želim sebi jeste da ostanem normalna u ovom ludom vremenu.

izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još