Ana Mihajlovski: Rešen zdravstveni i estetski problem

Ana Mihajlovski: Rešen zdravstveni i estetski problem

Autor: | 05/03/2013

0


Dok mnoge javne ličnosti posećuju estetske hirurge kako bi bile zadovoljne svojim izgledom, Ana Mihajlovski se podvrgla operaciji nosa ne samo iz estetskih razloga, već i iz zdravstvenih.
Poznata voditeljka, kako piše “Alo!”, imala je devijaciju, zbog koje joj se nos vremenom uvećavao, a nosna kost krivila, te je zbog toga odlučila da se obrati lekarima, koji su joj pomogli da se reši ove deformacije, ali i koriguje nos.
"Ana već godinama ima probleme zbog devijacije nosa, što je u poslednje vreme veoma počelo da se primećuje. Imala je probleme sa disanjem, pa joj je nos često bio zapušen i sve to ju je veoma nerviralo. Međutim, ono što je najveći razlog zbog kog je posetila lekare jeste krivljenje nosne kosti. Vremenom, njoj je nos rastao, a usled devijacije ta kost se krivila. Posetila je lekare i oni su joj zakazali operaciju. Iako je u početku strahovala od ovog hirurškog zahvata, Ana se kasnije opustila jer je znala da je to jedini način da se reši problema koji ju je mučio. Operacija je bila uspešna i ne samo da su joj uklonili devijaciju, već su joj i smanjili nos, zbog čega je izuzetno srećna", izjavio je za “Alo!” izvor blizak voditeljki.

izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana mihajlovski