Odaberi pametni telefon i ponesi omiljene pesme svuda sa sobom

Odaberi pametni telefon i ponesi omiljene pesme svuda sa sobom

Autor: | 06/03/2013

0


Super vest stiže iz Telenora za sve vas koji nigde ne krećete bez omiljene muzike i slušalica na ušima! Uz nove Telenor pakete Play+ možeš da se nakačiš na muzički servis Deezer i u svakom trenutku slušaš pesme iz baze od neverovatnih 20 miliona pesama velikog broja domaćih i stranih izvođača. Uživaj u muzici gde god da se nalaziš, a za slušanje ti čak nije neophodan ni stalni pristup internetu.
Napravi svoj muzički profil, biraj omiljene izvođače i albume, kreiraj plejliste, a onda sve to podeli sa prijateljima na Fejsbuku i Tviteru i zajedno se zabavite uz dobru muziku!
Uz nove postpejd pakete Telenor Play+ možeš da odabereš bilo koji android telefon iz Telenorove ponude uz preporuku modela Telenor Smart i Samsung Ace Plus. Postpejd paketi Play+ dostupni su u tri veličine – M, L i XL, a uz svaki od njih imaš mogućnost neograničenog korišćenja Deezer usluge, SMS poruka i interneta. Svi Play+ paketi imaju i mogućnost prenošenja neiskorišćenih minuta ka svim mrežama u naredna tri meseca.
Više o Play+ postpejd ponudi pogledaj na http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Tarifni-paketi/Telenor-Play/POSTPEJD-Telenor-Play/.
Prvi put u Srbiji i uz pripejd Play+ pakete možeš da kupiš android telefon najnovije generacije Ako to uradiš i u periodu od 30 dana se dopuniš sa najmanje 500 dinara, dobićeš 30 dana besplatnog korišćenja Deezer muzike i 500 dinara bonus kredita. I tako svakog meseca, u narednih godinu dana.
Kupovinom telefona uz bilo koji Telenor Play+ paket imaš priliku da kupiš i Bench slušalice po promotivnoj ceni od samo jedan dinar.
Nema više dosadnog prebacivanja pesama sa kompjutera na telefon ili preskupog skidanja muzike sa interneta. Odaberi Play+ i neka tvoje omiljene pesme budu na samo jedan klik od tebe!

O celokupnoj ponudi novih Telenor Play+ paketa informiši se na http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Tarifni-paketi/Telenor-Play/.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti