Selena Gomez: I dalje verujem u ljubav

Selena Gomez: I dalje verujem u ljubav

Autor: | 07/03/2013

0

Američka glumica i pevačica Selena Gomez otkrila je da i dalje veruje u ljubav, uprkos tome što je nedavno raskinula turbulentnu vezu sa muzičkom zvezdom Džastinom Biberom. Lepa brineta je u intervjuu za novo izdanje magazina Harper's Bazaar, čiju naslovnu stranu krasi, otvoreno progovorila o svom privatnom životu i karijeri.
- I dalje verujem u ljubav. Ja sam takva devojka, i takva ću zauvek ostati. Verujem u romantične ljubavne priče - izjavila je ona i dodala da, uprkos tome što je njena veza sa Džastinom čitavim svojim tokom bila u centru pažnje javnosti, smatra da to nije razlog zašto nisu uspeli da održe svoju romansu.
Zvezda filma "Spring Breakers", koji ovog meseca treba da se pojavi u bioskopima, kaže da uživa u singl životu, ali da joj momci i pored njene atraktivnosti, ne prilaze često.
- Izgledam najbolje kada sam na nekoj dodeli nagrada, ali tada se ne sređujem da bih našla nekoga. Nisam dobra u tome - iskrena je Selena. Uprkos tome što na crvenom tepihu uvek izgleda glamurozno, njen lični stil nije toliko spektakularan.
- Nije mi mnogo stalo do toga kako izgledam. Volela bih da više pažnje obraćam na to. kao Gven Stefani, ona uvek izgleda besprekorno - priznaje ona i dodaje kroz smeh:
- Naravno, kada sam na crvernom tepihu, veoma sam nervozna i preznojavam se.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: selena gomez

Najnovije vesti