Dženifer Garner i Ben Aflek: Brak u krizi?

Dženifer Garner i Ben Aflek: Brak u krizi?

Autor: | 09/03/2013

0

Iako važe za jedan od najstabilnijih i najsrećnijih holivudskih parova, Dženifer Garner i Ben Aflek prema pisanjima stranih tabloida u poslednje vreme suočavaju se sa krizom u braku.
Uprkos tome što je slavni glumac i režiser posvetio svojoj supruzi govor na dodeli Oskara, kada je njegov film "Argo" osvojio nagradu za najbolje ostvarenje, izvori tvrde da je situacija u njihovom braku daleko od idealne. Dženifer je navodno ljuda a svog supruga jer on nije želeo da ga ona posećuje na snimanju filma "Argo" u Iranu, zbog čega se par nije video dva meseca, a glumici je zasmetalo i kada je u svom govoru na dodeli Oskara opisao njihov brak kao "posao".
- Želim da ti se zahvalim na radu na našem braku. To jeste posao, ali je najbolja vrsta posla i nema nikog drugog sa kim bi to radije radio - rekao je Aflek tom prilikom.
Iako je više puta izjavljivala da je presrećna zbog suprugovog uspeha, izvori tvrde da joj je već dosadilo što se stalno priča o tome.
Dženifer i Ben počeli su da se zabavljaju sredinom 2004. godine, a venčali su se u junu 2005. Par ima troje dece: kćerke Vajolet En (7) i Serafinu Rouz (4) i jednogodišnjeg sina Semjuela.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti