Sara Džesika Parker: Uništila sam stopala nošenjem jeftinih cipela

Sara Džesika Parker: Uništila sam stopala nošenjem jeftinih cipela

Autor: | 09/03/2013

0

Sara Džesika Parker poznata je kao velika ljubiteljka mode, ali je priznala da je njena strast prema visokim potpeticama izazvala trajna oštećenja na njenim stopalima, zbog čega glumica sada nosi uglavnom ravnu obuću.
- Deset godina sam bukvano trčala u štiklama. Radila sam 18 sati dnevno i nikada ih nisam skidala. Nosila sam prelepu obuću i nikada se nisam žalila. Ali kada sam snimala film "Ne znam kako joj polazi za rukom", bila sam pažljiva oko svoje garderobe i pomislila da moj lik ne bi mogao da priušti dobre cipele, pa sam nosila jeftinu obuću, zbog čega sam se nekoliko puta sam okliznula u njima i uganula članak. Otišla sam kod doktora koji mi je rekao da moja stopala rade stvari kojima nisu namenjena - rekla je Sara i dodala da od tada više ne nosi jeftinu i nekvalitetnu obuću.
Glumica je u intervjuu za modni sajt "Net-a-Porter", za koji je napravila i set prelepih fotografija, otkrila i da je iznenađenja koliko njene kćerke, trogodišnje bliznakinje Tabita i Marion, znaju o odeći i modi. Po svemu sudeći, to su nasledile od majke koja kaže da nosi samo sedam odsto odeće koju ima.
- Imam više pantalona i farmerica nego što sam ikada mislila da ću imati!
Sara se osvrnula i na aktuelnu seriju "Kerini dnevnici", koja opisuje tinejdžerske dane Keri Bredšo, lika iz serije "Seks i grad" koji ju je proslavio. Glavnu ulogu ovoga puta ima mlada glumca Ana Sofija Rob, a serija je dobila različite ocene publike i kritike. Sara kaže da nije oduševljena novim pričama o Keri.
- Nisam sigurna. Ana Sofija je preslatka devojka i želela sam da mi se sviđa serija, ali je jednostavno nekako čudna.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti