Tejlor Svift: Ne želim da ostarim sama

Tejlor Svift: Ne želim da ostarim sama

Autor: | 09/03/2013

0

Tejlor Svift uspela je da sa samo 23 godine postane međunarodna muzička zvezda, koja pored fenomenalnih uspeha na sceni može da se pohvali i time što se na dostojanstven način nosi sa svim neprijatnostima koje slava donosi. Pevačica je tokom poslednjih meseci stekla reputaciju devojke koja često menja partnere, nakon što je viđena u društvu brojnih holivudskih momaka, poput Džejka Gilenhala, Džona Majera, Konora Kenedija i Harija Stajlsa, ali se Tejlor ne osvrće mnogo na glasine i ne dopušta da je one povrede. Ipak, u intervjuu za magazin In Style, otkriva da je njen najveći strah to da napravi pogrešan izbor i da ostari sama.
- Brinem da neću postati sebična i egoistična osoba koja misli da se sve vrti oko nje. Ne želim da postanem neprijatna, netolerantna i sama. Poput tipičnog holivudskog klišea usamljene zvezde koja nema prijatelje jer nikome nije verovala i jer je mislila da je bolja od ostalih. Toga se plašim. I zato živim svoj život na način da bih radije da iskusim sve, nego da zavrpim tako - otkrila je Tejlor.
I pored toga što razmišlja na mnogo zreliji način od većine svojih vršnjaka, ona kaže da nema neke planove za budućnost i da čeka da vidi šta će joj sudbina doneti. Što se tiče njenog ljubavnog života, o kojem me mnogo govori, ona kaže da je trenutno singl, kao i da su stvari mnogo manje uzbudljive nego što to pojedini mediji žele da predstave.
- Imam dosta muških prijatelja, ali je ptoblem sa tim što kad god me vide sa nekim od njih, ispadne da sam sa njim u vezi.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: tejlor svift

Pročitajte još