Švedska princeza Madlen: Pripreme za venčanje

Švedska princeza Madlen: Pripreme za venčanje

Autor: | 10/03/2013

0


Švedska princeza Madlen uskoro će se udati za svog dugogodišnjeg partnera, uspešnog američkog bankara britanskog porekla Kristofera O'Nila. Zaljubljeni par zakazao je ceremoniju venčanja za 8. jun, a pošto se taj datum približava oboje se užurbano pripremaju za svoj najsrećniji dan.
- I pored toga što sam trenutno u Njujorku gde radim za fondaciju „Svet detinjstva“ učestvujem u organizaciji venčanja, ali i Kris i ja imamo veliku podršku naših porodica - otkrila je nedavno princeza Madlen i dodala da neće imati deveruše na venčanju:
- Kris je već odlučio ko će mu biti kum, ali ne želim da otkrivam ime. S druge strane, ja sam odlučila da nemam deveruše, već ću umesto njih angažovati decu naših prijatelja i članova porodice. To su uradile i moja sestra i mama i želim da nastavim tu tradiciju. Svadbena ceremonija će biti u palati „Drotningholm“, u kojoj sam se rodila i odrasla - kaže buduća nevesta čije će venčanje prenositi televizija jer želi da što više ljudi uživa u njenoj svadbenoj ceremoniji.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti