Nataša Bekvalac: Nisam fatalna žena

Nataša Bekvalac: Nisam fatalna žena

Autor: | 11/03/2013

0

Naša poznata pevačica Nataša Bekvalac, gostujući u emisiji Televizije “Pink”, otvoreno je govorila o svom privatnom životu, odnosu sa muškarcima, o teškim trenucima, i o tome da nijedna žena sa 32 godine nema oreol na glavi i da postoje tajne koje žene ni same sebi ne otkrivaju. Pevačica je rekla i to da ona zapravo ne teži da se takmiči u uspehu sa svojim muškarcem, i da u ljubavi oboje teba da budu na istoj strani.
- Apsolutno nemam nikakvu potrebu da budem uspešnija od tebe, niti imam nameru da trošim energiju da bih bila priznatija. To nije moj recept za sreću. Budi mi ti, ljubavi, priznatiji, a ja ću da te pratim kad ti trebam – rekla je pevačica voditeljki Ivani Baltić.
Nataša sebe ne smatra najboljom, ali veruje da ipak ima "ono nešto" čime osvaja muškarce, i dodala da ne treba imati nikakvu taktiku jer muškarci ne vole folirantkinje.
- Ja nisam "femme fatale", ima mnogo lepših, mnogo zgodnijih, pametnijih žena, uspešnijih od mene, ali imam "nešto" – izjavila je ona, i dodala da bi imala problem da opet stupi u brak jer, kako kaže, ljudi se u braku opuste.

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin