Tamara Eklston: Otkriveni detalji o venčanju

Tamara Eklston: Otkriveni detalji o venčanju

Autor: | 11/03/2013

0

Kćerka milijardera Bernija Eklstona, Tamara Eklston, planira veliko venčanje ovog leta na jugu Francuske, čiji će troškovi po svemu sudeći nadmašiti i ekstravagantnu svadbenu proslavu njene sestre Petre od pre sve godine, koja je koštala 12 miliona funti. Naime, Tamara planira da na njenom venčanju nastupaju velike muzičke zvezde Dženifer Lopez, Lajonel Riči i škotski DJ Kalvin Haris, za koje je poznato da traže ekstremno velike honorare za svoje nastupe.
Venčanje Tamare (28) i njenog verenika, bivšeg brokera Džeja Ratlanda (31) održaće se u junu u renomiranom hotelu Du Cap na azurnoj obali. Ovaj luksuzni hotel sa pet zvezdica jedan je od najprestižnjih na svetu, sa apartmanima koji koštaju 2.000 funti za prenoćište, i već je imao neke poznate goste poput vojvode i vojvotkinje od Vindzora i Breda Pita i Anđeline Džoli. Tamara i Džej, koji su objavili da su se verili prošlog meseca, pozvali su oko 300 gostiju, među kojima će biti vojvotkinja od Jorka, njene kćerke Beatriča i Eugenija, kao i Paris Hilton. Slavlje će trajati četiri dana, tokom kojih će par da povede najbliže i na luksuzno krstarenje rivijerom na privatnoj jahti. Pored toga, slavni par moraće da izdvoji još novca i na privatne avione za transport gostiju, vrhunski ketering, iznajmljivanje luksuznih automobila, venčanicu i nakit za mladu, a ne zaboravimo i medeni mesec.
– Tamara planira da se uda samo jednom, pa zato želi da njeno venčanje bude najvećih i nezaboravnih četiri dana njenog života. Ona želi da to bude najbolja žurka za njene goste, ali i da ga učini romantničnim i intimnim iskustvom za njenu i Džejovu porodicu – otkrila je Tamarina prijateljica.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti