Šeron Stoun: Teške optužbe bivše radnice

Šeron Stoun: Teške optužbe bivše radnice

Autor: | 12/03/2013

0


Osam meseci nakon što ju je zbog maltretiranja tužila dadilja, glumica Šeron Stoun ponovo je na sudu. Naime, ovog puta je tužbu podigla njena bivša kućna pomoćnica jer ju je, kako tvrdi, Šeron terala na teški fizički rad dok je bila bolesna, a omalovažavala ju je i verbalno govoreći joj da je glupača i ludača.
Tako Anhelika Kastiljo traži pozamašan iznos odštete za svu fizičku i psihičku bol koju je pretrpela dok je radila za poznatu glumicu.
Prema tužbi, kućna pomoćnica je povredila leđa dok je dizala teške torbe i stvari obavljajući kupovinu za Šeron, a nakon toga joj je lekar rekao kako neko vreme mora da odmara u krevetu, međutim, glumica je zahtevala da se odmah sutradan vrati na posao i nosi teške stvari dok je ona preuređivala svoju veliku kuću.
Nekoliko meseci kasnije dogodio se još jedan incident. Prema rečima kućne pomoćnice, i dalje je bila u bolovima jer se nikako nije oporavila od povreda kičme, ali je glumica na nju vikala jer radi presporo i govorila joj da je "lenja glupača" i "ludača". Nakon toga, dala joj je otkaz u oktobru 2012. godine, nakon što je tamo radila 2 godine.
- Ova tužba je bizarna i suluda. Gospođa Kastiljo nikad nije otpuštena, a i danas troškove njenog zdravstvenog osiguranja pokriva gospođa Stoun - izjavio je advokat slavne glumice za američke medije.
Ovo je već druga tužba protiv Stounove. Dadilju Erlindu Elemen početkom prošle godine Šeron je otpustila nakon što je tražila da joj glumica plati prekovremene sate. Erlinda ju je tužila za nepravedno otpuštanje, vređanje njenog filipinskog porekla i za otkaz koji je dobila nakon što je tražila da joj se plati prekovremeni rad.
Šeron je zabranila Erlindi da puno govori pred njenim sinovima Roanom, Lairdom i Kvinom jer nije htela da počnu da govore njenim filipinskim naglaskom.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još