Tejlor Svift: Pisma obožavalaca završila u smeću

Tejlor Svift: Pisma obožavalaca završila u smeću

Autor: | 14/03/2013

0

Stotine pisama obožavalaca namenjenih američkoj muzičkoj zvezdi Tejlor Svift pronađeni su prošlog vikenda u kontejneru za reciklažu u Nešvilu, od kojih je većina bila neotvorena. Pisma je pronašla jedna devojka, koja se potom obratila medijima.
- Pomislila sam da je to jako čudno. Bilo je na stotina pisama koja su bila adresirana na Tejor Svift. Nisam znala da li su bili ukradena ili samo bačena. Mislila sam da neko mora da obavesti Tejlor - izjavila je ona. Veliki deo pisama, koja su poslata iz raznih krajeva sveta, bila su ručno napraveljena i ukrašena fotografijama i crtežima. Iz pošte su objavili njima stiže veliki broj pisama obožavalaca namenjenih pevačici, kao i da ih neko iz njenog tima redovno preuzima. Njena portparolka izjavila je da je Tejlor veoma zabrinuta zbog ovog incidenta, i da nije sigurna kako su pisma završila u kontejneru.
- Tejlor dobija na hiljade pisama svakodnevno i oni se dostavljaju u kancelarije menadžmenta. Nakon što su otvorena i pročitana, nosimo ih na reciklažu. Jedino objašnjenje kako se ovo dogodilo jeste da je mali deo pošte koji je trebalo da bude dostavljen Tejlor, greškom pomešan sa pismima koja su namenjena za centar za reciklažu - izjavila je portparolka i dodala da se izvinjava svim obožavaocima zbog ovog incidenta.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: tejlor svift

Pročitajte još